fbpx
Mindig nyitva
info@amicamiashop.com
+36 (20) 615-1617

Hírek

Amica Mia
Brazil gyanta workshop
14
aug

Brazil gyanta Workshop kozmetikusoknak

Exkluzív Brazil gyanta Workshop kozmetikusoknak

Légy részese te is a fantasztikus, brazil gyantáink megismerésének, mely olyan gyantázási élményt biztosít, hogy a vendégeid egymásnak adják majd a kilincset. Nem csak intim területeket tudunk vele gyantázni, hanem az arcot és teljes testfelület is.

Szeptember 21-én exkluzív, limitált férőhelyű, egyszeri szakmai továbbképzést tartunk azoknak a kozmetikusoknak, szakmabelieknek, akik szeretik kipróbálni, megtanulni és megismerni a legújabb trendeket, és vágyuk egy elégedett és folyamatosan bővülő vendégkör!

A kurzuson megismerheted a legújabb brazil gyantáink előnyeit, egyedi tulajdonságait, praktikáit és felfedezheted velünk a gyantázás új dimenzióját. Exkluzív ajánlatunk a leggyorsabb, legjobb, fejlődni akaró kozmetikusoknak szól!

Kurzus Ára. 12.000.-ft, a brazil gyanta mixet minden résztvevőnek ajándékba adjuk és a termékeink vásárlásából állandó szakmai kedvezményt biztosítunk a kurzus résztvevőinek!

Időpont: 2019.09.21. de 10- 12 ig és du: 14-16 óráig

Helyszín: Budapest 1033. Reményi Ede u 1-3 1.emelet Sólyomfi kozmetika

Részletek: Lepies Krisztina, +36 (20) 615-1617, info@amicamiashop.com

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .