fbpx
Mindig nyitva
info@amicamiashop.com
+36 (20) 615-1617

Hírek

Amica Mia
otthoni intim gyanta,Brazil Gyanta
27
jún

Brazil gyantak

Brazil gyanták a kíméletes gyantázáshoz

Magyarországon egyedülálló újdonságnak számító  fantasztikus gyanta termék, mely alacsony hőfokon használható és sosem okoz égést vagy kellemetlenséget a bőrnek és ami a legjobb, hogy tökéletes szőrtelenítést tesz lehetővé szinte fájdalom mentesen.

Kimondottan azok részére ajánlott akik problémás, allergiás bőrűek , akik hiperérzékeny  bőrrel rendelkeznek és gyantázás után megviseli a bőrüket a szőrtelenítés.

Ez a termék más mint amit eddig tapasztaltál, szinte fájdalom mentesen tövestől távolítja el a nem kívánatos szőrszálakat és az arcon lévő pihéket is úgy, hogy sosem okoz hámsérülést vagy kipirosodást és a bőr sosem lesz túl érzékeny depiláció után.

Ime egy olyan termék amit azok is bátran használhatnak akik eddig sosem mertek gyantáztatni mert vagy túl érzékeny bőrűek ezáltal fájdalmasabb volt a depilácio vagy bőrproblémáik vannak, bár vágytak volna egy hosszan tartó tőkéletesen sima bőrre pl : nyaralás előtt.

Most megtehetik mert a Brazil gyanta gyengéd a legproblémásabb bőrhöz is, és tökéletesen eltávolítja a szőrszálakat. Puha tompa szakítással távolítja el a szőrszálakat de a bőrt mindig megkíméli, emellett  természetes marakuja olajat tartalmaz amely ápolja és védi a bőrt. Intim területek gyantázására is ajánlott a brazil gyanta.

Egyedüli magyarországi forgalmazóként az Amica Mia olasz kozmetikai gyanta webáruház forgalmazza a Brazil gyantákat amely megvásárolható 400ml –es konzerv kiszerelésben 800 grammos zacskós korong és gyöngy  valamint 1kg-os tálcás kiszerelésben. Használata csak gyantamelegítő gépben, lehúzó csík nélkül alacsony hőfokra melegítve.

Próbálja ki és ezután sosem akar más gyantát használni csakis az eredeti Brazil gyantát.

Intim gyanta gyantakonzerv

Brazil-intim-gyanta

Brazil elasztikus intim tálcás gyanta

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .