fbpx
Mindig nyitva
info@amicamiashop.com
+36 (20) 615-1617

Hírek

Amica Mia
filmgyanta
08
szept

A legújabb Film Wax gyantagyöngyök

Megérkeztek a legújabb Film Wax gyantagyöngyök Olaszországból

Papír csík nélkül használandó spatulás gyanta típus.

Elasztikus gyanta gyöngyök  arc és test szőrtelinítésére Gyantagyöngy film wax Kobalt és Gyantagyöngy film wax  Ametiszt. Alacsony hőmérsékleten használható kíméletes intim gyanták. Nincs ragacsos bőrérzet , könnyü használat és tökéletes szőrtelenítés. Gyorsan lehet vele dolgozni vagyis gyorsan dermedő gyanta amelyet egyben filmszerüen húzunk le a szőrteleníteni kívánt területről.

Szakmai és otthoni használatra egyaránt megfelelő

Melegítési javaslat: Gyantamelegítőgépben a gyantagyöngyök teljes felolvadásáig max hőmérsékleten majd medium hőfokon amíg nehéz sürü krémes állagúvá válik és ekkor kezdhetjük a szőrtelenítést.

Használata : ugyanúgy mint minden spatulás gyantáénak vagyis szőrnövekedés irányának megfelelően kenjük vastag rétegben a gyantázandó területre és amint megdermed a bőrön a gyanta, az ellentétesen húzzuk le határozott mozdulattal.

A gyanta elasztikussága miatt kevésbé fájdalmas a szőrtelenítés és a film wax egyben távolítható el vagyis nincs töredezés.

 

 

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .