fbpx
Mindig nyitva
info@amicamiashop.com
+36 (20) 615-1617

Fiókom céges

Ki jogosult szakmai/kereskedői regisztrációra?

Szakmai regisztrációra kizárólag fodrász, kozmetikus, masszőr, manikűrös, pedikűrös szakemberek, illetve ezen szakmák tanulói jogosultak, akik regisztrációt követően bizonyítvánnyal, tanulók esetében iskolalátogatási igazolással igazolni tudják szakirányú tevékenységüket, végzettségüket.

Kereskedői regisztrációra kizárólag olyan cégek, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók jogosultak, akik a regisztrációt követően igazolni tudják ilyen irányú kereskedelmi tevékenységüket.

Mit kell tennem szakmai/kereskedői regisztrációhoz?

Ahhoz, hogy webáruházunkon keresztül kereskedői áron vásárolni tudjon regisztrálnia szükséges. A regisztrációt követően pedig juttassa el „ilyen irányú kereskedelmi vagy szakmai tevékenységével” feltüntetett vállalkozói igazolványának, cégkivonatának, társasági szerződésének scannelt másolatát az alábbi email címre:

e-mail: info@amicamiashop.com

A sikeres regisztrációról e-mailben értesítést küldünk. A beküldött dokumentumokat kollégáink ellenőrzik majd. Az ellenőrzést követően a felhasználónak küldünk emailben ún. „egyedi azonosítót” melyet vásárlásnál a pénztár menüpontban a „Van egyedi azonosítód? Kattints ide az azonosítód megadásához” linkre kattintva majd az „Azonosítód” részbe beírva majd a „Kereskedői kedvezmény alkalmazása” gombra kattintva jóváíródik a kedvezmény.

Belépés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.