fbpx
Mindig nyitva
info@amicamiashop.com
+36 (20) 615-1617

Hírek

Amica Mia
gyanta-Black Friday
22
nov

Gyanta ajánlatok Black Friday

Gyanta ajánlatok Black Friday

Black Friday egész novemberben privát és szakmai vásárlóinknak!

Először a privátról részletek: 

Extra kedvezményekkel, különleges és egyedi, eddig soha nem látott gyantamelegítő szettekkel várunk egész novemberben, mert nálunk minden nap Black Friday.

A legtöbben hallani sem akarunk a hideg hónapokban a szőrtelenítésről és vastag harisnyák mögé bújtatjuk a lábaink majd reméljük, senki se jön rá a bűnös kis titkunkra. Pedig sokkal jobb lenne, ha a most kezdenék el a gyantázást, illetve az epilálást, hiszen így nyáron sokkal kevesebbszer kell megszabadulnunk az érdes kis szőrszálaktól. Hogy miért?

A legideálisabb hónapok a szőrtelenítésre megérkeztek, hiszen ilyenkor a testünket borító szőrzet (beleértve a hajunkat is)  aktív, növekvő időszakban van, így ha ezek folyamatosan eltávolításra kerülnek, a szálak növekedéséért felelős szőrtüszők meggyengülnek.

De ha tavaszig várunk az első gyantázással, akkor a kitépett szőr helyén már ott van alatta egy másik, ami épp kinőni készül.

Szőrtelenítsünk 3-4 hetente, amíg azt látjuk, hogy ilyen rövid idő alatt bújnak elő a szálak.

Keressétek 2 legújabb szettünket:

  • Smart digitális gyantamelegítő szett, melyben van Smart digitális tégelyes gyantamelegítő gép 400-500 ml gyanta melegítésére + 1 db brazil zöld maracuja olajos elasztikus gyanta konzerv + 1 db fa spatula    Ár: 10990.-ft
  • Gyantapatron melegítő szett, melyhez Prince fekete gyantapatron melegítő gépet, 2 gyantapatront (kókusz+fekete), és 50 db papírt adunk!   Ár: 3990.-ft

Mutatjuk képekben is:

Smart digitális gyantamelegítő szett

Gyantapatron melegítő szett:

gyantapatron szett

Szakmai akció: 

Akció ideje : 11.21-28. 

Xan prémium korong gyanták Akciója !

Most minden zacskó Xan Prémium korong gyanta mellé 2 db gyantapatront adunk ajándékba.

Megrendelésnél írd a közleménybe, milyen gyantapatront szeretnél!

 

 

 

 

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .