fbpx
Mindig nyitva
info@amicamiashop.com
+36 (20) 615-1617

Hírek

Amica Mia
Gyantázógép
31
dec

Gyantapatron melegítő gepek

Base-Single-gyantapatron melegítő türkiz

Base Single gyantapatron melegítő (szakmai használatra)

Base Duo gyantapatron melegítő sárga

Base Duo gyantapatron melegítő (szakmai használatra)

Gyantantapatron melegítő gépek Olaszországban készült

Professzionális és otthoni használatra ajánljuk különböző gyantapatron melegítő gépeinket. Kizárólagos partner cégünk az olasz Siedepil  gyár évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik a depilációs kozmetikai termékek gyártása területén. Cégünk által forgalmazott termékeik rendelkeznek európai minőségi bizonyítvánnyal és regisztrált gyártói bizonyítvánnyal  így  garantált állandó és megbízható minőséget képviselnek a kozmetikai piac területén.Minden gyantázó gép beépített termosztáttal  felszerelt, mind szakmai mind pedig otthoni használatra ajánlott gépek egyaránt , így állandó ideális hőfokon tartja a készülék a gyantát ezáltal elkerülhető a bőrsérülés illetve bőrégés kockázata. Gyantapatron melegítő gépeink az összes típusú  kereskedelmi forgalomban kapható  100ml-es gyantapatronhoz használhatóak így széles ,közepes és mini görgőfejes patronokhoz, azonban a speciális 50 ml-es  kiszerelésű gyantapatronokhoz nem használható a gép a méret különbség miatt. Megbízható és könnyen kezelhető gyantapatron melegítő gép mely higiénikus és egyszerű gyantázást tesz lehetővé.

Gyantapatron melegítő gépek szakmai használatra: asztali talppal ellátott gépeinket ajánljuk, amelyben egyszerre akár 3 gyantapatron melegíthető és felmelegítés után folyamatosan egyenletes hőfokon tartja a gyantapatronokat. Az asztali talpak fehér színben rendelhetőek  Single, Duo és Trio kivitelben.

  • Asztali talppal rendelkezők
  • Base single gyantapatron melegítő gép türkiz,sárga,fuxia és fehér színekben
  • Base duo   gyantapatron melegítő gép türkiz,sárga,fuxia és fehér színekben
  • Base trio gyantapatron melegítő gép türkiz,sárga,fuxia és fehér színekben

 

gyantapatron-melegítő-fehér

Fehér gyanta patronos melegítő otthoni használatra

Bio-Natur-gyantapatron-melegítő

Bio Natur gyantapatron melegítő (otthoni használatra)

Gyantapatron melegítő gépek otthoni használatra: Kézi gyantapatron melegítő készülékeinket ajánljuk amely több színben rendelhető  webáruházunkban  így fuxia, fehér, türkiz zöld és sárga színekben fehér kupakkal. A gyantapatron melegítő gépeink nem rendelkeznek ki és  be kapcsoló gombbal így a gyantázás megkezdésekor a konnektorhoz csatlakoztassuk a kábelt majd a gyantázás végén húzzuk ki a kábelt a konnektorból.

  • Prince gyantapatron melegítő fehér rózsaszín kupakkal
  • Prince gyantap melegítő gép türkiz,sárga,fuxia színekben fehér kupakkal
  • Bio natur gyantapatron melegítő gép / fehér zöld kupakkal /

Minden készüléken zöld lámpa jelzi a gép működését és gyantaszint ellenőrző ablak könnyíti a felhasználót a gyantapatron mennyiségének ellenőrzésében.Gyantapatron melegítési idő:  25 perc és használat közben egyenletes gyantázásra alkalmas hőfokon tartja a gép a gyantapatronokat.

Bio gyantapatron melegítő gépek Bio gyantapatronokhoz használhatóak, amelyek csakis természetes cukorgyantát tartalmaznak. Alacsonyabb olvadási hőfok szükséges a Bio cukorgyanta patronoknak és csakis Bio gyantapatronok melegítéséhez használható a  gép tehát más típusú 100ml-es gyantapatront ne tegyünk bele mert eltérő a melegítési hőfok.

Olasz designe, ergonomikus kivitel  kiváló minőség és stabil működés jellemző gépeinkre. Ha könnyen kezelhető, esztétikus , modern és megbízható  gyantázó gépet keres, látogassa meg webáruházunkat. Az általunk forgalmazott gépekre 1 év garanciát adunk vásárlóinknak.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .