fbpx
Mindig nyitva
info@amicamiashop.com
+36 (20) 615-1617

Hírek

Amica Mia
Tégelyes gyantamelegítő
31
jan

Tégelyes gyantamelegítő gépek

Junior Special gyantamelegítő

Junior Special gyantamelegítő

Tégelyes gyantamelegítő gépek

Gyantamelegítő gépeink konzerv, tálcás, korong, gyöngy illetve cukor és brazil gyanták felmelegítésére javasoltak, elsősorban szakmai használatra, de otthoni használata is egyszerű.

Minden gyantamelegítő gép termosztáttal ellátott így a beállított hőmérsékletűvé melegíti a gyantát és a kívánt hőmérsékleten tarja használat közben.

A legalacsonyabb beállítható hőmérséklet 30 C fok a maximális hőfok 115 C fok.  A tégelyes gyantamelegítő gépeink 400 ml és 800 ml méretben kaphatóak. Ajánlott 350 ml-800 ml tégelyes gyanta melegítésére.

 

 

Futura gyantamelegítő sárga

Futura gyantamelegítő sárga

Az ideális tégelyes gyantamelegítés: először állítsuk maximális hőfokra 20-25 percig amíg felolvad a gyanta folyékony állapotúra majd  közepes hőfokra / Med / 10 percig,  hogy elérje az ideális használati hőfokot a gyanta, ezután hagyjuk így a gyantázás végéig.

 

VH800 gyantamelegítő

VH800 gyantamelegítő

Minden gyantamelegítő készüléken lámpa jelzi a működést és beállítható több fokozatú hőfokmelegítés válaszható ,használat végén pedig OFF helyzetbe állítva kikapcsolhatjuk a gépet.

Készülékeink főleg fehér színben kaphatóak és minden gyantamelegítő gépünk EU minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik és 1 év gyártói garanciát biztosítunk.

Megbízható működés hosszú távon, egyszerű használat és esztétikus kivitel.

Made in Italy termék

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .