fbpx
Mindig nyitva
info@amicamiashop.com
+36 (20) 615-1617

Gyantamelegítő 500 ml

Gyantamelegítő 500 ml

12000 Ft

Gyantamelegítő

Technikai információk: 220/230V, 50/60Hz, 120W
Biztonsági osztály: 1
Szabályozható melegítő hőmérséklet: 30-115 C fokig.
Átmérő: 10 cm
Kivitel: Fehér színben, tápkábellel

Készleten

Leírás

 Gyantamelegítő Olaszországban gyártva

Elsősorban szakmai használatra ajánlott gyantamelegítő gép konzervgyanták,tálcás gyanták, koronggyanták illetve más gyantafajták( cukor és brazil gyanta ) melegítésére (kivéve gyantapatron). Termosztáttal ellátott 350-500ml gyanta felmelegítésére alkalmas.

Használat:

  • Helyezze a konzerv gyantát a gépbe és bontsa ki a gyanta fedelét. Amennyiben korong, gyöngy vagy tábla gyantát használ úgy helyezze egy melegítésre alkalmas edénybe és így tegye a gépbe.
  • A gyanta melegítő készüléket csatlakoztassa a tápkábellel a konnektorba.
  • Állítsa a termosztát gombját a maximális melegítési hőfokra / Max / és hagyja így 20-25 percig.
  • Állítsa a termosztát gombját a maximális hőfok felére / Med / és hagyja így további 10 percig.
  • Amennyiben eléri a gyanta a megfelelő állagot és kezeléshez alkalmas hőfokot / attól függően mely gyantafajtát használja / elkezdheti a szőrtelenítést.
  • Ajánlott ezen a hőmérsékleten tartani a készüléket végig a kezelés alatt.
  • A kezelés végeztével az OFF gomb állásban a gépet kikapcsolja és a kábelt húzza ki a konnektorból.

SHOP információ:

400 ml és 500 ml fém tál helyezhető a gépbe. A fém tál standard méretű és minden általunk forgalmazott gyantamelegítő gépbe bele illik.

Webáruházunkban többféle gyanta melegítő gép rendelhető kedvező áron. Gyanta melegítő gép rendelését leadhatja a webshopban emailen vagy telefonon is.

További információk

Tömeg 0,930 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyantamelegítő 500 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…