fbpx
Mindig nyitva
info@amicamiashop.com
+36 (20) 615-1617

Hírek

Amica Mia
15
ápr

Újra kaphatók a Pro Wax gyantamelegítők!

Mivel nagyon szerettétek, webáruházunkban újra kaphatók Pro Wax gyanta gyantamelegítő gépek és megérkezett a Pro Wax digitális gyantamelegítő gép is.

  1. Pro Wax tégelyes gyantamelegítő gép kivehető tartállyal : 400-500 ml gyanta melegítéséhez.

2. Pro Wax tégelyes gyantamelegítő szett: Pro Wax gyantamelegítőgép kivehető tartállyal : 400-500 ml gyanta melegítéséhez. + 250 gramm brazil fekete elasztikus gyöngy gyanta / papír nélkül használható /

A brazil fekete elasztikus gyöngy: Nagyon kíméletes és alacsony hőfokon olvadó gyanta gyöngy. Felkenve meleg a testnek kellemes hőmérsékletű és gyorsan dermedő gyanta. A lehúzásnál sosem törik , filmszerű réteget képez  és egyszerűen lehúzható a bőrről  úgy, hogy tövestől távolítja el a szőrszálakat és szinte fájdalom mentes a szőrtelenítés. Kimondottan intim illetve érzékeny területek gyantázásához ajánlott. Erős szőrszálak esetén nagyon hatékony gyanta típus.

Ha bevált a termék, szívesen fogadjuk és olvassuk véleményeteket a termék leírása alatt, ezzel segítve egymást a választásban!

 

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .